Stomatološka ordinacija Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Ordinacija

O nama

Poštovani posjetitelji, dobrodošli na stranicu Privatne stomatološke ordinacije Dr. Stojkanović.

Ordinacija Dr. Stojkanović je osnovana 2017. godine. Ordinacija se sastoji od manjeg stručnog tima doktora i asistenata tako da obuhvaćamo sve stomatološke specijalnosti.

Cjelokupan rad ordinacije baziran je na principima zdrave, holističke stomatologije, tj. da su svi materijali (ispuni, protetika itd.) biokompatibilni što znači zdravi za organizam.

Naš tim pružiti će Vam ljubaznost, prevazilaženje straha od stomatologa i najsuvremenije stomatološke zahvate.

Na cilj je da pacijenti u svakom trenutku imaju vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti u uspjeh bez obzira o kojem se području stomatologije radi.

Stomatološka oprema

Možemo se pohvaliti vrhunskom opremom koja je u samom vrhu svjetskih standarda i trendova te nam pomaže u postizanju još veće kvalitete usluge.

Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Garantiramo najviše standarde struke i povoljne cijene.

Naša stomatološka ordinacija nudi cijeli niz usluga – od besplatnog prvog pregleda i konsultacija sa stomatologom, do složenih implantoloških zahvata.

Sterilizacija i dezinfekcija

Razvoj medicine, korištenje sve modernijih tehnologija, osuvremenjena organizacija zdravstvene zaštite te promjena strukture stanovništva, samo su neki od čimbenika kod porasta potražnje zdravstvenih usluga u svrhu zaštite zdravlja. Moderna stomatologija, osima na kvalificiranog stomatologa, oslanja se i na timski rad. Svi članovi tima, po naravi svog posla, stalno su izloženi bolestima od kojih su mnoge od njih opasne, čak i kobne.

Današnja stomatološka doktrina zahtijeva da se svakom pacijentu pristupa kao potencijalnom izvoru zaraze. Zbog toga je nužno da svi članovi tima provode sve higijensko-preventivne mjere kako bi zaštitili pacijente, ali i same sebe.

Zaštita se postiže općim i specifičnim mjerama. Opće mjere obuhvaćaju provođenje dezinfekcije i sterilizacije, te korištenje potrošnih materijala za jednokratnu uporabu tijekom kliničkog pregleda ili dijagnostičko-terapijskog postupka.

Specifične mjere zaštite međusobno se nadopunjuju, ali ne isključuju opće mjere zaštite, te su specifične za pojedine segmente stomatologije.

Naši pacijenti mogu biti sigurni da u trenutku kada sjednu na stomatološki stolac, sve što dolazi u kontakt sa njihovim ustima i zubima je čisto, dezinficirano i sterilno.